Deco Design

Fromentin 47 m²

Van
€ 39.751
Voor
€ 35.776
Uw korting: € 3.975

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Ontdek het veelzijdige model Fromentin uit onze Materia-lijn van het gerenommeerde merk Deco Design. Dit 3-delige model is ontworpen om te kunnen voorzien in verschillende doeleinden zodat al uw behoeften worden ingevuld en combineert functionaliteit met esthetiek op een unieke manier.

De buitenwanden en het plafond van de lounge zijn uitgevoerd in witte crepi met een CREPISO Superior System afwerking, voorzien van Sto sierpleister. Deze hoogwaardige afwerking geeft niet alleen een tijdloze uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en bescherming van buitenaf.

De glazen schuifwand bestaat uit 6 panelen van gehard veiligheidsglas, waardoor je kunt genieten van een prachtig uitzicht en tegelijkertijd profiteert van een moderne en ruimtelijke uitstraling. Deze schuifwand voegt een eigentijds element toe aan het model Fromentin.

De steunkolom bestaat uit 3 zwarte Thermo Vinha steunpalen van 14 x 14 cm, wat niet alleen zorgt voor stabiliteit, maar ook bijdraagt aan het moderne design van dit model.

De afwerking van de wanden binnenin is uitgevoerd in Thermowood planchetten, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat. De enkele deur, egaal verwerkt in de Thermowood planchetten, biedt toegang tot de lounge. Uitbreiden naar een dubbele deur in Thermowood planchetten is beschikbaar in optie.

Het dak is voorzien van hoogwaardige EPDM dakbedekking en aluminium dakprofielen in antracietgrijs. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar ook voor optimale bescherming van uw dak.

Kies voor het veelzijdige model Fromentin van Deco Design en geniet van een harmonieuze combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid met prachtige contrasten tussen licht en donker wat het geheel tilt naar een moderniteit van een ongekend niveau. Ontdek de vele mogelijkheden en geef jouw buitenruimte een moderne en stijlvolle upgrade.

Voorzijde: 1200 cm
Diepte: 390 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoeren
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: DDE, ES6XL
Wandbekleding: Crepi
Type: met-lounge
Type: luxe
Type: met-overkapping
Type: met-glas
Type: poolhouse
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: elegance
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |