Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Bent u op zoek naar een tuinhuis te koop?

Bij Chalet Center kan u een grote diversiteit aan tuinhuizen kopen. U kan natuurlijk gewoon een tuinhuis kopen zonder meer, maar Chalet Center biedt u meer dan alleen maar tuinhuisjes te koop. De tuinhuizenspecialist Chalet Center geeft u advies en begeleiding om het voor u meest geschikte tuinhuis te koop te vinden. Lees meer

Tuinhuizen

Chalet Center is méér dan zomaar een plaats waar tuinhuisjes te koop worden geplaatst. Een tuinhuis kopen doet u bij Chalet Center. U toch niet zomaar onbezonnen een tuinhuisje kopen! Chalet Center zet niet alleen tuinhuizen te koop, Chalet center gaat veel verder! Wij luisteren naar uw wensen, we geven uw droomtuinhuis vorm, en geven advies vooraleer u overgaat tot aankoop. Tuinhuis, blokhut, prieel, garage of carport, alles wordt aangepast aan uw wensen! Bovendien is het zo dat elke tuinhuis te koop wordt geleverd met een authenticiteitscertificaat.

Online uw tuinhuis kopen

Een tuinhuis kopen kunt u ook online doen. Chalet Center heeft via zijn website heel wat tuinhuisjes te koop. Vindt u op onze website te weinig informatie dan kunt u natuurlijk altijd onze afdeling verkoop tuinhuizen contacteren. Zij zullen u met raad en daad bijstaan en zorgen er tevens voor dat een tuinhuis kopen voor u een plezante ervaring is die u hopelijk nog eens wilt herhalen later in uw leven. U zult dan hopelijk niet meer twijfelen waar u het geschikte tuinhuis te koop vindt.

Zo nu en dan organiseert Chalet Center ook opendeurdagen of speciale actiedagen. U zoekt op internet gewoon naar de banner “tuinhuisjes te koop” en u komt zeker en vast terecht op het goede adres.

Verlangt u ook méér dan gewoon een ‘tuinhuisje te koop’? Eén adres: www.chaletcenter.com

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC