Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Wilt u een PVC tuinhuis?

Tuinhuizen in PVC bieden u bergingsruimte voor gereedschap, tuinmeubelen, speelgoed... Deze PVC tuinhuisjes zijn zeer licht en dus gemakkelijk te transporteren en te vervoeren. Het mag duidelijk zijn dat materialen in PVC toch eerder een negatievere connotatie hebben. Denk maar aan PVC dakgoten en nu dus ook PVC tuinhuisjes.  Lees meer

Tuinhuizen

Veelal is de productiekost van een PVC tuinhuis zeer laag en zal de al lage verkoopprijs alsnog een zeer hoge winstmarge behelzen voor de verkoper.

Wat wordt verstaan onder een tuinhuis in PVC?

Tuinhuis pvc kan grosso modo bestaan uit 2 verschillende soorten: Harde PVC of zachte PVC. PVC staat trouwens voor polivinyl chloride. Door middel van een speciale toevoeging kan tuinhuis PVC ook slagvast gemaakt worden en ook UV-bestendig. Het is dus van belang dat u zeer goed na gaat uit welk PVC uw tuinhuis is gemaakt.

PVC tuinhuisjes opgetrokken uit niet slagkrachtig gemaakte PVC gaan vanzelfsprekend verkleuren omdat ze niet UV-bestendig zijn. De belofte dat een pvc tuinhuis dus onderhoudsvrij is, is eerder relatief.

PVC tuinhuisjes worden aangeboden in verschillende standaard RAL kleuren. Uw keuze is dus ook daar beperkt. Een PVC tuinhuis kan nooit vergeleken worden met zijn veel kwalitatievere, robuustere en natuurlijker tegenhanger: een houten tuinhuis. Het merk Biancasa biedt u een uitgelezen gamma met kwalitatieve en zeer goedkope constructies.

Wenst u een houten tuinhuis? Neem dan nu contact op met Chalet Center of neem een kijkje op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC