Geniet van uw prefab blokhut

Wat is een prefab blokhut? Prefab is een samenvoeging van 2 woorden: PRE, dat ‘voor’ betekent, en FAB, wat een afkorting is van fabricatie. Prefab betekent dus voorgefabriceerd. Een prefab blokhut is dus een blokhut dat voorgefabriceerd is. Dit wil zeggen dat bij een prefab blokhut alles al op maat gemaakt is en dat de klant die de prefab blokhut koopt ze nog enkel in elkaar moet zetten. 

De meeste blokhutten worden deze dagen geprefabriceerd. Vroeger had prefab een negatieve klank, prefab was synoniem voor ‘niet goed’. Door de evolutie van de technieken in de loop der jaren een is prefab blokhut echter een zeer degelijk systeem geworden dat de ‘gewone blokhutten’ verdrongen heeft. De techniek van vandaag is prefab!

Prefab blokhut uit grenenhout

Houten prefab blokhutten worden bij Chalet Center vervaardigd uit het duurzame Noorse grenenhout, PEFC-gecertificeerd. Dit hout is het beste grenenhout op de markt en hierdoor garandeert Chalet Center ook de beste kwaliteit van de prefab blokhutten. De houten balken worden voorzien van tand en groef en worden met precisie in gefreesd waar de verbindingen komen. De plaatsen waar de ramen en de deuren komen worden door u bepaald en op de juiste plaatsen uitgewerkt.

Wenst u meer info over de prefab blokhut? Neem dan een kijkje op onze website of in één van onze filialen.