Filter

Oppervlakte

0 m2 - 47 m2

Daktype

Behandeling

Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Kubus tuinhuizen

Onze woningen worden steeds moderner en ook meer minimalistisch. Vanzelfsprekend willen wij dit ook doortrekken naar de tuin, het buitenleven. Blokhutten kunnen we nauwelijks nog minimalistisch noemen. Kubus tuinhuizen worden niet gebouwd volgens het principe van houtstapelbouw. In dit geval hebben we te maken met houtskeletbouw; geen hoekverbin... Lees meer

Onze woningen worden steeds moderner en ook meer minimalistisch. Vanzelfsprekend willen wij dit ook doortrekken naar de tuin, het buitenleven. Blokhutten kunnen we nauwelijks nog minimalistisch noemen. Kubus tuinhuizen worden niet gebouwd volgens het principe van houtstapelbouw. In dit geval hebben we te maken met houtskeletbouw; geen hoekverbindingen noch oversteken.

Bovendien is de waterafvoer ook geïntegreerd in de constructie en dus onzichtbaar aan de buitenkant. Indien de vorm ook nog eens vierkant of rechthoekig is, spreken we over een kubus tuinhuis. Een bijkomende bijzonderheid is de vaak volledig visuele integratie van de deuren in het globale uitzicht.

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |