Deco Cubia

Jacinto

Van
€ 10.242,00
Voor
€ 8.742,00
Uw korting: € 1.500,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de vloer worden drukgeïmpregneerde vloerkepers (38 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten om mooi af te werken.

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Een serene oase van rust en stijl wacht op u met ons eigentijds poolhouse, een meesterwerk van design dat functionaliteit met esthetiek verenigt. Ons model, gekenmerkt door zijn frisse witte exterieur en een opvallende zwarte accentmuur onder de loungeruimte, creëert een visueel boeiend contrast dat elke buitenruimte verfraait.

Deze poolhouse belichaamt de perfecte balans tussen opbergruimte en ontspanningsruimte. De ingetogen berging is toegankelijk via een discrete deur die naadloos opgaat in het ontwerp, terwijl de overdekte lounge is uitgerust met een groot vast raam dat overvloedig natuurlijk licht binnenlaat en een blik biedt op de omgevende natuurlijke pracht.

Elk element is zorgvuldig geselecteerd voor zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het dak is met precisie afgewerkt met een waterdichte EPDM-bedekking en elegante aluminium randen, die zorgen voor een onberispelijke uitstraling en bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Met trots gehouden aan onze milieuvriendelijke principes, is elk poolhouse PEFC-gecertificeerd, wat onze inzet voor duurzaam bosbeheer bevestigt. Ons hout is afkomstig uit bronnen waar een verantwoordelijk beheer voorop staat, en het ontwerp van het poolhouse is zodanig dat het minimale onderhoud vergt.

Compleet met een kwaliteitscertificaat en een volledige set montageaccessoires, belooft dit poolhouse niet alleen een esthetische verrijking voor uw tuin, maar ook een probleemloze installatie. Kies voor een leven van luxe en gemak met onze chique, moderne poolhouse – uw tuin zal nooit meer hetzelfde zijn.

Voorzijde: 600 cm
Diepte: 350 cm
Nokhoogte: 247
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoer
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: CDE
Ramen: CRC
Wandbekleding: Drukgeïmpregneerde vuren planken 21 mm
Type: met-overkapping
Type: poolhouse
Type: met-lounge
Merk: decocubia
Stijl: kubus
Stijl: modern
Daktype: plat
Bouwmethode: houtskeletbouw
Behandeling: geimpregneerd
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |