Verwen u met een luxe sauna van Grandcasa

Grandcasa is de specialist wat betreft luxe sauna’s. Een luxe sauna van Grandcasa is gefabriceerd met vurenhout, PEFC gecertificeerd en geleverd volgens de NEN normen.

Voor onze luxe sauna’s kiezen wij een dikte van 45 mm voor een optimaal warmtegevoel in de sauna. Uw luxe sauna kunt u zelf verder optimaliseren met tal van luxe accessoires en sauna toebehoren. Zo biedt Grandcasa u een uitgelezen gamma sfeerverlichting, saunastenen en vanzelfsprekend ook geurextracten zoals Eucalyptus, Berken, Dennen en Honing-mint. Een luxe stortemmer maakt u luxe sauna compleet.

Grandcasa luxe sauna’s

Genieten en verwennen, zowel wat betreft body als soul, doet u door middel van een Grandcasa luxe sauna. De uitzonderlijke kwaliteit van de gebruikte materialen zorgt ervoor dat u jarenlang zal kunnen genieten en ontspannen in uw eigen, volledig naar uw wensen ingerichte sauna.

Onze luxe sauna’s onderscheiden zich van andere types Finse sauna’s door de kwaliteit van het gebruikte hout en de afwerking van de interieur componenten zoals de saunakachels, de Abachi houten banken en de verscheidenheid aan super kwalitatieve accessoires. Van sfeerverlichting tot stortemmer over sauna stenen, in alles vind u de ongebreidelde luxe terug.

Bij goed onderhoud van de sauna kan men jaren genieten van de sauna luxe. Alle Grandcasa sauna’s worden verkocht met Authenticiteitscertificaat. Voor meer info over onze luxe sauna’s bent u steeds welkom in één van onze filialen.