Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar een Keter tuinhuis?

Keter is vooreerst een merk, een fabrikant die pvc tuinkasten en de zogenaamde keter tuinhuizen aanbiedt. Een keter tuinhuis is vooral functioneel. Het kan dienen als bergruimte voor gereedschap, tuinmeubelen, speelgoed... Deze kunststof tuinhuisjes zijn licht en gemakkelijk te monteren. Een keter tuinhuis wordt voornamelijk aangeboden in doe-het-zelf ketens.  Lees meer

Tuinhuizen

De afmetingen van een keter tuinhuis zijn meestal vrij beperkt. Precies door het gebrek aan stevigheid. U gaat zelden of nooit keter tuinhuizen vinden groter dan 2 x 2 meter. Zelfs afmetingen van keter tuinhuizen van meer dan 1.5 x 2 zijn vrij zeldzaam.

Een keter tuinhuis: niet door weer en wind

Het spreekt voor zich dat keter tuinhuizen, geproduceerd uit PVC, zeer onderhevig zijn aan weersomstandigheden. Zoekt u een zo goedkoop mogelijk bergruimte dan zit u goed met een keter tuinhuis. In alle andere gevallen dient u zich te richten naar houten tuinhuizen of blokhutten. Die zijn veel steviger, robuuster en milieuvriendelijker dan een keter tuinhuis. Een keter tuinhuis kiest u eerder als tijdelijke oplossing voor uw opbergproblemen. Het kost weinig maar de kwaliteit en duurzaamheid moet u erbij nemen.

Op zoek naar een alternatief voor een keter tuinhuis? Neem dan nu een kijkje in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC