Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Een kwalitatieve houten kapschuur vindt u bij Chalet Center!

Houten kapschuren zijn een absolute meerwaarde voor uw tuin. Een houten kapschuur kunt u in verschillende afmetingen krijgen. Grandcasa heeft drie standaard houten kapschuren: Roscoff junior, senior en master. De houten kapschuur prijs varieert met de grootte maar ook met de wanddikte.  Lees meer

Ons kapschuur hout is namelijk Noord-Europees kwalitatief vurenhout, geleverd met KOMO certificaat en eveneens PEFC gecertificeerd. Het kapschuur hout is dus afkomstig uit regio’s waar een bij wet geregeld bosbeheer geldt. De jaarlijkse kap is er kleiner dan de jaarlijkse aanplanting. Bovendien is het ook zo dat de houten kapschuren van Grandcasa kunnen worden uitgevoerd in 33 mm, 45 mm of 56 mm vurenhout. Op deze manier kan u dus uw houten kapschuur zo robuust maken als u zelf wil.

In tegenstelling tot houten kapschuren in douglas of lariks wordt bij Grandcasa niet gewerkt met gepotdekselde planken; vrij dunnen planken die over elkaar heen worden genageld. Een houten kapschuur van Grandcasa is dan ook veel robuuster.

Op zoek naar een eiken kapschuur ?

Grandcasa biedt de mogelijkheid aan om uw houten kapschuur op te waarderen door middel van eiken steunbalken gefabriceerd uit kwalitatieve Franse eik, kwaliteitsniveau “charpente”.  Het dient ook nog te worden vermeld dat elke houten kapschuur van bij ons geleverd wordt met authenticiteitscertificaat. Hierdoor ben u zeker van de bestede zorg gedurende het productieproces en van de herkomst van het hout.

Voor meer informatie over onze houten kapschuren, bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC