Een design sauna geheel op maat

Grandcasa is de specialist wat betreft design sauna’s. Een design sauna van Grandcasa is gefabriceerd met vurenhout, PEFC gecertificeerd en geleverd volgens de NEN normen. De sauna wordt geheel volgens de uw gewenste afmetingen gemaakt en kan eventueel ingebouwd worden in een blokhut.

Voor onze design sauna’s kiezen wij een dikte van 45 mm voor een optimaal warmtegevoel in de sauna. Uw design sauna kan ingebouwd worden in een klassieke blokhut of in een moderne blokhut, aan u de keuze. Grandcasa voorziet tevens specifieke modellen die speciaal zijn ontworpen om aan uw behoefte voor een luxueuze design sauna te voldoen. Grandcasa biedt u een uitgelezen gamma sfeerverlichting, saunastenen en vanzelfsprekend ook geurextracten zoals Eucalyptus, Berken, Dennen en Honing-mint. Een luxe stortemmer maakt u design sauna compleet.

Een design sauna van Grandcasa is tevens uitgevoerd met een speciaal ontworpen dubbelglas saunadeur om extreme temperatuursvariaties te kunnen weerstaan.

Ontwerp uw eigen design sauna

Het volstaat dus een schets te maken van de door u gewenste blokhut in uw tuin. Voor het sauna gedeelte kunt u kiezen uit 3 verschillende interieurs: Medea (2 banken), Sirene (3 banken) en Aphrodite (sauna van +/- 7 m² met 3 banken).  Op deze manier kunt u dus zelf constructies samenstellen met bijvoorbeeld een open en gesloten kleedruimte of een relaxruimte.

De Grandcasa sauna lijn is dus heel wat duurzamer en authentieker dan de infrarood sauna’s die u overal vind en die uitsluitend van Chinese makelij zijn met alle gevolgen van dien. Alle Grandcasa sauna’s worden verkocht met Authenticiteitscertificaat. Voor meer info over onze design sauna’s, bent u steeds welkom in één van onze filialen.