Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Benieuwd naar onze tuinhuis prijzen?

U wilt een tuinhuis kopen, maar u heeft geen idee van de prijzen? Tuinhuizen hebt u in verschillende groottes, stijlen, modellen en met veel verschillende opties… Dus ook aan veel verschillende prijzen! Lees meer

Tuinhuizen

Tuinhuisjes om gewoon wat tuinmateriaal in te bewaren hebt u al voor een kleine prijs, terwijl een tuinhuis met lounge in een klasse valt met hogere tuinhuis prijzen. Tuinhuis versus prijs verschilt ook naargelang uw wensen en de opties die u al dan niet wenst in uw tuinhuis. Prijs / kwaliteit de beste keuze: die vindt u bij Chalet Center, de specialist in blokhutten en tuinhuizen met jarenlange ervaring!

Een tuinhuis prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Een ervan is de kwaliteit van het hout. Hout hebt u in verschillende kwaliteitscategorieën en prijzen. Tuinhuizen uit een hogere prijsklasse zullen dan ook een stuk duurzamer en kwalitatiever zijn. Tuinhuis prijzen worden ook bepaald door de kwaliteit van het productieproces. Dit gebeurt heel wat zorgzamer in het westen. Vraag dan ook steeds naar een certificaat van herkomst. Kiest u Westerse tuinhuizen ? Prijzen zijn dan ook navenant maar ook de kwaliteit.

Verschillende tuinhuisjes en prijzen

Verschillende tuinhuizen: prijzen zijn dus ook verschillend, maar één ding is zeker: er zijn tuinhuis prijzen voor elk budget. Neem gerust contact met een van onze adviseurs, zij staan steeds paraat om u wegwijs te maken bij het vinden van uw juiste-prijs-tuinhuis! Meer info over onze tuinhuis prijzen kan u ook op onze website terugvinden.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC