Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Wenst u een prefab tuinhuis?

Wat is een prefab tuinhuis? Een prefab tuinhuis bestaat veelal uit panelen. Prefab tuinhuizen zijn dus tuinhuizen die voorgefabriceerd zijn. Dit wil zeggen dat alles voorgefabriceerd is volgens standaard afmetingen en dat de klant enkel nog de montage moet doen.  Lees meer

Tuinhuizen

Meestal is de montage van prefab tuinhuizen of paneelhuisjes een stuk sneller dan van traditionele blokhutten. Immers het gaat hier om 4 zijpanelen en een tweetal dakpanelen. Een soort kaartenhuisje dus, waarbij de wanden met een aantal vijzen worden vastgezet.

Prefab tuinhuis: geen kwaliteit en stevigheid

U merkt al uit de omschrijving. We lopen niet zo hoog op over dergelijk prefab tuinhuizen. Een prefab tuinhuis kunt u verschillende materialen verkrijgen: ceder, grenen of zelfs vuren. Belangrijk is dat een prefab tuinhuis helemaal niet massief is en bestaat uit planken die op een vuren houtframe zijn bevestigd. Kwaliteit en stevigheid heeft normaal toch een andere invulling.

Vele mensen laten zich verleiden door het visuele aspect langs de buitenkant. Inderdaad, een prefab tuinhuis in ceder ziet er van op afstand best mooi uit. Tot u de deur opent. U merkt dan ogenblikkelijk het schrale houtwerk van het frame en ook de dikte van de planken is niet van die aard om u een zalige nachtrust te garanderen. Dergelijke prefab tuinhuizen produceren wij niet.

We hebben echter wel een merk, Deco-design dat eigentijdse tuinhuizen aanbiedt en waarvan de wandbalken voorgefabriceerd zijn. De wandbalken worden hier via een schuifsysteem in metalen hoekprofielen geschoven. Wenst u meer info over Deco-design prefab tuinhuizen? Neem dan een kijkje in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC