Geniet van een open tuinhuis!

Open tuinhuisjes zijn in. Dit concept sluit perfect aan bij het outdoor – indoor gebeuren. Mensen willen tuinkamers organiseren, willen buitensalons, overkappingen. Men wil dus eigenlijk een leefruimte buiten creëren. In onze contreien heeft dit nog een bijkomende uitdaging : namelijk het weer. Hiervoor kan een open tuinhuis de ideale oplossing zijn. 

We hebben open tuinhuisjes in verschillende vormen en maten : de befaamde Mimas lijn zal zeker passen bij een meer eigentijdse look. Ook in de meer klassieke blokhutlijnen hebben we tal van mogelijkheden. Voor elk wat wils. Vindt hier uw open tuinhuis!

Een gesloten of een open tuinhuis?

In elke lijn heeft Chalet Center u zowel gesloten als open tuinhuizen te bieden. Open tuinhuizen kan je indelen in twee soorten: De volledig open tuinhuizen en de half open tuinhuizen. Een open tuinhuis kan een prieel, een pergola of een loungeruimte zijn. Een prieel en een pergola kan je best omschrijven als een ‘afdak op palen’. De afwerking en de hoogstaande kwaliteit van de materialen die Chalet Center u biedt, maken er echter veel meer van de een gewoon afdak!

Een loungeruimte is dan iets meer gesloten. Het bestaat uit minimum één volhouten muur en de rest is open. Tuinhuisjes die gesloten zijn, met een aangebouwde loungeruimte of een aangebouwd afdak, noemen we dan de half open tuinhuizen. Een half open tuinhuis is zeer multifunctioneel. Het gesloten gedeelte kan je gebruiken als werkplaats, als stapelruimte of als zitruimte bij iets minder goed weer. Het open gedeelte is zeer geschikt om bij beter weer als zitruimte te gebruiken of als buitenkeuken of barbecue-ruimte.

Open tuinhuisjes zijn de nieuwe rage. Bij Chalet Center vindt u zeker uw gading.