Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Poolhouse / mimas

De klassieke mimas lounge blokhut is 10 meter breed met een  gesloten  moderne blokhut van ongeveer 4 meter. Het lounge gedeelte beslaat dus  6 meter  en is dus perfect  om  een familie tuintafel van wel 12 zitplaatsen onder te plaatsen.  De klassieke mimas  blokhutten zijn er in een aantal verschillende breedtes : 10 meter, 7 meter en 5 meter.... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 61 items

De klassieke mimas lounge blokhut is 10 meter breed met een  gesloten  moderne blokhut van ongeveer 4 meter. Het lounge gedeelte beslaat dus  6 meter  en is dus perfect  om  een familie tuintafel van wel 12 zitplaatsen onder te plaatsen. 

De klassieke mimas  blokhutten zijn er in een aantal verschillende breedtes : 10 meter, 7 meter en 5 meter. Wenst u de extreme mimas beleving in uw tuin dan raden we u  de Mimas Goya , de Mima Dahli of de Mimas Royal aan. Deze wel 40 m² grote  mimas lounge blokhutten zijn ideaal om uw trendy tuinmeubelen in onder te brengen  en om te genieten van de zwoele zomeravonden bij uw Barbecook barbecue set.

Uniek aan de Mimas lijn is eveneens de jaloeziewand. Dit is een halfopen wand waardoor u toch beschermd bent van de wind maar tegelijkertijd het uitzicht bewaart op uw prachtige bloem rijke tuin.

Trendy met een Mimas Lounge blokhut

Elke Mimas lounge blokhut  is uitgevoerd met  duurzame EPDM rubber. Uw Mimas lounge krijgt natuurlijk  een persoonlijk  touch door ze te verven in een trendy uitvoering. Deze eigentijdse verven zijn  natuurlijk ook verkrijgbaar bij Chalet Center.  Elke mimas lounge blokhut  kan worden uitgevoerd in verschillende houtdiktes.  In sommige Mimas blokhutten  wordt ook een buitenhaard  voorzien wat nog meer  de gezellige outdoor living benadrukt.

Ontdek hier het Mimas  lounge  gamma van Grandcasa of kom een kijkje nemen in één van onze filialen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC