Filter

Moderne tuinhuizen

Moderne tuinhuizen zijn momenteel in de mode. Een modern tuinhuis is meestal een tuinhuis met een plat dak, al dan niet doorlopend als loungeruimte naast het tuinhuis. Modern is natuurlijk een breed begrip, het is perfect mogelijk een om een tuinhuis met een klassieke vorm om te bouwen tot een modern tuinhuis.  »

Lees meer
Moderne tuinhuizen

Moderne tuinhuizen 87 artikelen

Merken moderne tuinhuisjes

Chalet Center is dé blokhutspecialist bij uitstek. Wij kunnen u verschillende merken aanbieden, elk met zijn eigen aparte positionering en bij elk van deze merken kunt u zeker het modern tuinhuis vinden waarvan u altijd al had gedroomd.

Zo hebben we Grandcasa. Grandcasa biedt een uitgelezen gamma moderne tuinhuizen op maat. Werkelijk prachtige moderne tuinhuisjes. Ideaal om uw buren jaloers te maken.

Daarnaast hebben we Biancasa en Den Buizerd. Hier vindt u standaard moderne tuinhuisjes tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding, al dan niet geïmpregneerd. De kwaliteit van deze moderne tuinhuizen is sowieso veel hoger dan bij de doe-het-zelf zaken.

Dan is er nog de Deco-design lijn. Moderne tuinhusjes, strak zonder hoekverbindingen maar wel met trendy aluminium hoekprofielen.

Kiest u één van deze tuinhuizen ? Modern zijn ze absoluut. Laat ons maar even verwijzen naar de Mimas lijn van Grandcasa : moderne tuinhuizen bij uitstek. Elk modern tuinhuis wordt vervaardigd uit Noord europees vurenhout, PEFC-gecertificeerd. Bovendien wordt elk modern tuinhuis geleverd.

Kom eens langs in één van onze filialen of neem met ons contact op, wij staan steeds te uwer beschikking.