Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Klassieke tuinhuizen

Typerend aan klassieke tuinhuizen is de zadeldak constructie met dakhelling van 15 à 19°. Dit zorgt voor een authentiek uitzicht.  Een klassiek tuinhuis kan ook worden verkregen met een aanbouwbtuinhuis. Deze wordt lateraal tegen de zijwand geplaatst, langs links of rechts.  Het aanbouwtuinhuis kan worden gebruikt als fietsenstalling of als berg... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 79 items

Typerend aan klassieke tuinhuizen is de zadeldak constructie met dakhelling van 15 à 19°. Dit zorgt voor een authentiek uitzicht.  Een klassiek tuinhuis kan ook worden verkregen met een aanbouwbtuinhuis. Deze wordt lateraal tegen de zijwand geplaatst, langs links of rechts.  Het aanbouwtuinhuis kan worden gebruikt als fietsenstalling of als berghok.

Veelal heeft een klassiek tuinhuis ook een voorluifel. De luifel bestaat in verschillende afmetingen al naargelang de wensen van de klant.  Tot 1.5 meter voorluifel  zijn er geen steunpalen nodig. 

Een klassiek tuinhuis ut als stapelplaats

Klassieke tuinhuizen worden soms ook geleverd me een stapelplaats. Standaard stapelplaatsen hebben een breedte van ongeveer 1 meter. Zij zijn voornamelijk functioneel  als houtberging.

Onze klassieke blokhutten hebben standaard shingels als dakbedekking. Andere mogelijke dakbedekkingen zijn legio, zoals daar zijn  metaalprofielplaten, dakpanplaten en metroshingels.

Klassieke tuinhuizen zijn de basis van alle huidige blokhutgamma’s.  Klassieke tuinhuizen  zijn er ook met bijvoorbeeld  een enkel hellend dak.  Het klassieke tuinhuisgamma van Grandcasa is tevens de basis voor het maatwerkprogramma. Klassieke tuinhuizen zijn nog steeds zeer populair voornamelijk in  zuidelijke gebieden en in bergstreken, de zogenaamde alpenhutten.

Voor meer info over ons klassieke tuinhuizen programma, kan u steeds onze website of één van onze filialen bezoeken.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC