Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Design tuinhuizen

Uw Design tuinhuis, in alle vormen en kleuren Design tuinhuizen zijn er in alle maten en in alle prijsklassen. U kan gaan voor een design tuinhuis uit onze speciale Deco-design collectie. Deco design is een collectie design tuinhuizen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. U kan ook kiezen voor een meer gepersonaliseerd design tuinhuis... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 45 items

Uw Design tuinhuis, in alle vormen en kleuren

Design tuinhuizen zijn er in alle maten en in alle prijsklassen. U kan gaan voor een design tuinhuis uit onze speciale Deco-design collectie. Deco design is een collectie design tuinhuizen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. U kan ook kiezen voor een meer gepersonaliseerd design tuinhuis. Dan gaat u voor onze maatwerk collectie Grand Casa. De design tuinhuizen die u kan vinden in de Cosmos- en de Mimas lijn zijn onbeperkt wat betreft de persoonlijke toets die u aan uw design tuinhuis wilt geven: al dan niet een lounge ruimte naast de blokhut, een design tuinhuis met volhouten deuren of deuren met matglas, al dan niet met een stapelplaats voor haardhout, een loungeruimte met volle achterwand of met een jaloeziewand, met of zonder houten vloer… Wij bieden een enorme keuze om uw eigen design tuinhuis te verwezenlijken!

Deco-design tuinhuizen, opgebouwd volgens het Alufix profiel geven u echt dat trendy gevoel wat u van echte design tuinhuizen mag verwachten. Neem een kijkje op onze website of kom eens langs in één van onze filialen voor meer info omtrent design tuinhuizen, wij staan steeds te uwer beschikking.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC