Filter

Design tuinhuizen

Chalet center heeft u heel wat te bieden wat design tuinhuizen betreft. Koop nu uw tuinhuis, design hoeft niet duur te zijn! Bij Chalet Center vindt u zeker uw gading als u op zoek bent naar een design tuinhuis.  »

Design tuinhuizen

Design tuinhuizen 34 artikelen

Uw Design tuinhuis, in alle vormen en kleuren

Design tuinhuizen zijn er in alle maten en in alle prijsklassen. U kan gaan voor een design tuinhuis uit onze speciale Deco-design collectie. Deco design is een collectie design tuinhuizen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. U kan ook kiezen voor een meer gepersonaliseerd design tuinhuis. Dan gaat u voor onze maatwerk collectie Grand Casa. De design tuinhuizen die u kan vinden in de Cosmos- en de Mimas lijn zijn onbeperkt wat betreft de persoonlijke toets die u aan uw design tuinhuis wilt geven: al dan niet een lounge ruimte naast de blokhut, een design tuinhuis met volhouten deuren of deuren met matglas, al dan niet met een stapelplaats voor haardhout, een loungeruimte met volle achterwand of met een jaloeziewand, met of zonder houten vloer… Wij bieden een enorme keuze om uw eigen design tuinhuis te verwezenlijken!

Deco-design tuinhuizen, opgebouwd volgens het Alufix profiel geven u echt dat trendy gevoel wat u van echte design tuinhuizen mag verwachten. Neem een kijkje op onze website of kom eens langs in één van onze filialen voor meer info omtrent design tuinhuizen, wij staan steeds te uwer beschikking.