Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Cottage tuinhuizen

Velen hebben geprobeerd de tuinhuizen cottage stijl na te maken. Veelal stoot men hier op productiebeperkingen in verband met de dakhelling. Typisch voor cottage tuinhuizen is het 42° dak. Het produceren van dergelijke topgevels vereist toch nog steeds artisanaal werk. Dit gebeurt dus best door specialisten. Fabrikanten uit Oost –Europa zullen m... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 55 items

Velen hebben geprobeerd de tuinhuizen cottage stijl na te maken. Veelal stoot men hier op productiebeperkingen in verband met de dakhelling. Typisch voor cottage tuinhuizen is het 42° dak. Het produceren van dergelijke topgevels vereist toch nog steeds artisanaal werk. Dit gebeurt dus best door specialisten. Fabrikanten uit Oost –Europa zullen minder geneigd zijn om deze dakconstructies te produceren omdat ze dit niet volautomatisch kunnen doen. Een echt cottage tuinhuis zal dus afkomstig zijn van onze regio. Vraag dan ook steeds naar uw certificaat van herkomst.

Blijf in de mode met een cottage tuinhuis

Het cottage tuinhuis is momenteel bezig aan zijn opmars. Cottage tuinhuizen zijn momenteel zo populair geworden dat Chalet Center er zelfs een aparte productlijn heeft aan gewijd. De naam van deze lijn is dan ook Cottage line. Deze vindt u bij het merk Grandcasa. Cottage tuinhuisjes zijn eigenlijk Engelse tuinhuizen. Cottage stijl of Engelse landhuisstijl is een bouwstijl die ontstond in de 19e eeuw in Engeland. Vakmanschap en handwerk stonden dan ook centraal. Dit is ook wat Chalet Center hoog in het vaandel draagt bij het vervaardigen van elk cottage tuinhuis. Cottage tuinhuizen passen in elke landelijke tuin. Elk cottage tuinhuisje kan bij Chalet Center ook nog eens aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Nog een ander voordeel van een cottage tuinhuis is de substantieel grotere binnenruimte. Het is perfect mogelijk om een zolderverdieping te voorzien in cottage tuinhuisjes.

Meer info kan u op onze website vinden of kom even langs in één van onze filialen voor een persoonlijk gesprek.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC