Filter

Bent u op zoek naar een tuinhuis, blokhut of tuinschuur?

Bij Chalet Center vindt u een grote keuze tuinhuizen en blokhutten: kleine tuinhuisjes, grote tuinhuizen, een klassiek tuinhuis of een eigentijds design tuinhuis, een klein tuinhuisje of grotere tuinhuizen, met een plat dak of een zadeldak, met of zonder opties zoals een stapelplaats of een luifel, een... Lees meer

Tuinhuizen

Tuinhuizen 234 artikelen

Wij bieden u twee lijnen houten tuinconstructies:

  • De maatwerklijn Grandcasa: blokhutten en tuinhuizen op maat
  • De Biancasa lijn: blokhutten en tuinhuisjes met een prijs/kwaliteitsverhouding waar niemand tegen op kan

U merkt het, bij Chalet Center hebt u een ruime keuze wat betreft tuinhuizen. Grandcasa zijn eerder grote tuinhuizen en zeer kwalitatief. Bovendien zijn alle tuinhuizen en blokhutten op maat verkrijgbaar. Tal van opties zijn beschikbaar voor elk Grandcasa tuinhuis.

Zoveel blokhutten en tuinhuisjes, wat te kiezen?

Biancasa zijn eerder kleine tuinhuisjes, zowel modern als klassiek, onbehandeld. Den Buizerd biedt kleine tuinhuizen die behandeld zijn tegen houtrot, wat de duurzaamheid natuurlijk ten goede komt.

Engeland is het land van de tuin huisjes. Echter bij uitbreiding ook wel Vlaanderen. In elke Vlaamse tuin staat wel een tuinhuisje of een tuinschuur. Het is zeker duurzamer om te investeren in een tuin huis dan bijvoorbeeld in verre reizen. Het eerste behoudt zijn waarde, van het tweede houdt u enkel een herinnering over op termijn. Kleine tuinhuisjes online zijn natuurlijk minder duur dan grote tuinhuizen. Voor ieder wat wils..

Kom een groot gamma blokhutten en tuinhuizen bekijken op onze showterreinen of bekijk nu onze tuinhuizen online! Zoek en vindt uw ‘droom-tuinhuis’ online op onze website.