Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Zulte op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Zulte? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Zulte afgeleverd

Laat de grond in Zulte het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Zulte. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Zulte liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat kan! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. We zetten voor een paar lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We volgen trends op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je woning in Zulte.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zulte. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Zultse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |