Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Sint-Niklaas op met onze tuinhuizen

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Sint-Niklaas? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Sint-Niklaas

Laat de grond in Sint-Niklaas het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en opties aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je gekozen? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Sint-Niklaas. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Niklaas.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Sint-Niklaas liever in elkaar zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Sint-Niklaas. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Sint-Niklase tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |