Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in de Rupelstreek. Kom bij ons langs!

Je tuin in de Rupelstreek opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in de Rupelstreek afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden bij jou in de Rupelstreek? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in de Rupelstreek. En dat doen we volledig gratis.

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in de Rupelstreek.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in de Rupelstreek liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een van onze showrooms. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |