Filter

Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Moderne tuinhuizen

Ben je op zoek naar een modern tuinhuis, een strak tuinhuis? Bij Chalet Center zal je zeker en vast je ding vinden. Meestal wordt een modern tuinhuis beschouwd als een tuinhuis met een plat dak, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Bekijk ons aanbod hier en ontdek welke moderne tuinhuizen Chalet Center allemaal te bieden heeft. Als je iets helema... Lees meer
Ben je op zoek naar een modern tuinhuis, een strak tuinhuis? Bij Chalet Center zal je zeker en vast je ding vinden.

Meestal wordt een modern tuinhuis beschouwd als een tuinhuis met een plat dak, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Bekijk ons aanbod hier en ontdek welke moderne tuinhuizen Chalet Center allemaal te bieden heeft.

Als je iets helemaal op maat wilt, is Grandcasa hiervoor het merk bij uitstek. Wat modern is, bepaal je helemaal zelf: een plat dak, verschillende daksoorten combineren, een L-constructie, een grote lange lounge... Je kiest zelf hoe je constructie eruit ziet om de constructie van je dromen te bekomen.

Daarnaast hebben we Biancasa. Hier vind je standaard moderne tuinhuisjes tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding, al dan niet geïmpregneerd.

De kwaliteit van deze moderne tuinhuizen is gegarandeerd veel hoger dan bij de doe-het-zelf zaken. Meest recent in ons gamma, is de Future lijn van het merk Deco Design. Dit zijn constructies in houtskeletbouw en uniek aan dit gamma is dat deze constructies onderhoudsvrij zijn doordat ze vervaardigd zijn uit barnwood en/of thermowood. Deze zijn zeer strak zonder hoekverbindingen en spelen in op de steeds groter wordende vraag naar onderhoudsvrije tuinhuizen, poolhouses, bureaus enz.

Kies je voor één van deze tuinhuizen ? Modern zijn ze absoluut. Laat ons maar even verwijzen naar de Mimaslijn van Grandcasa : moderne tuinhuizen bij uitstek. Bovendien wordt elk modern tuinhuis vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout dat PEFC-gecertificeerd is.

Kom langs in één van onze filialen of neem contact met ons op, wij staan steeds klaar met raad en daad.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |