Grandcasa

Serra

Van
€ 10.250,00
Voor
€ 9.225,00
Uw korting: € 1.025,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek het plezier van het model Serra van het toonaangevende merk Grandcasa. Deze prachtige constructie, vervaardigd in Noorse den vurenhout, biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een verfijnde uitstraling. Met de keuze uit de houtdiktes 45 of 56 mm ben je verzekerd van een solide structuur die perfect aansluit bij jouw wensen.

Het unieke design van de Serra is vooraan en aan de zijkant voorzien van een jaloezieraster in Thermowood, wat niet alleen een esthetisch element toevoegt, maar ook bijdraagt aan een gezellige sfeer. Aan de achterzijde prijken twee vaste aluminium ramen die een prachtig uitzicht bieden op de buitenwereld, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de charme van de natuur.

De voorkant van de Serra verrast met een ruime opening aan de lounge, waardoor je moeiteloos de overgang maakt van binnen naar buiten. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, genieten van het gezellig samenzijn met vrienden of gewoon de rust van het buitenleven wilt ervaren, deze ruimte biedt de perfecte setting.

Het geheel krijgt een moderne uitstraling door het platte dak, afgewerkt met een EPDM dakbedekking die zorgt voor een optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor wordt niet alleen de duurzaamheid van het model Serra gegarandeerd, maar wordt ook een charmante en uitnodigende buitenleefomgeving gecreëerd waar je keer op keer van zult genieten.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit met het model Serra van Grandcasa. Ervaar het buitenleven op zijn best en creëer een sfeervolle ruimte waar je het hele jaar door van kan genieten.

Voorzijde: 600 cm
Diepte: 335 cm
Wanddikte: 45 mm
Zijhoogte: 241 cm
Nokhoogte: 254
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Ramen: 2 aluminium vaste horizontale ramen
Type: poolhouse
Type: pergola
Type: met-lounge
Type: patio
Type: met-overkapping
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |