Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Merkenshops

In onze winkels bieden wij 3 onderscheidene merken aan: Grandcasa, Biancasa en Deco Design.

Ons Grandcasa gamma biedt u de ruimste keuze in blokhutten/garages en weekendchalets. Wij bieden u maatwerk aan tegen standaardprijs. Alles wat technisch haalbaar is , kan voor u worden geproduceerd tegen zeer scherpe prijzen. Laat u inspireren door onze Grandcasa catalogus.

Het Biancasa gamma laat u kennis maken met een eigenzinnige selectie van standaardblokhutten, de ene al populairder dan de andere. Op het vlak van prijs/kwaliteit is dit gamma niet te evenaren.

Alle Biancasa en Grandcasa blokhutten worden geleverd met een uniek bewijs van oorsprong ; het zogenaamde authenticiteitscertficaat.

Last but not least : Deco Design biedt een gevarieerd aanbod in houten bijgebouwen, poolhouses, tuinbergingen, veranda's en overkappingen en dit volgens het houtskeletbouw-principe. Ruime expertise en samenwerking met het Top Cottage design team zorgen ervoor dat Deco design garant staat voor prachtig afgewerkte houten bijgebouwen van superieure kwaliteit, vervaardigd met dito materialen. Houten gebouwen geven een zeer aangenaam gevoel omdat hout koolstof opslaat en zuurstof produceert

Geniet en laat u inspireren !!

Grandcasa 2019   Biancasa 2019   Deco Design 2019

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC