Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Moderne Blokhutten

Chalet Center kan u verschillende modellen aanbieden in 4 verschillende tuinhuis-lijnen: De maatwerklijn Grandcasa: moderne blokhutten op maat De Deco-design lijn: moderne blokhutten met of zonder loungeruimte en klassieke blokhutten met een moderne look, al dan niet afgewerkt met en aluminium profiel De Biancasa lijn: moderne blokhutten me... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 70 items

Chalet Center kan u verschillende modellen aanbieden in 4 verschillende tuinhuis-lijnen:

  • De maatwerklijn Grandcasa: moderne blokhutten op maat
  • De Deco-design lijn: moderne blokhutten met of zonder loungeruimte en klassieke blokhutten met een moderne look, al dan niet afgewerkt met en aluminium profiel
  • De Biancasa lijn: moderne blokhutten met een prijs/kwaliteitsverhouding waar niemand tegen op kan! Een degelijke blokhut, modern of klassiek, voor de prijsbewuste klant.
  • Den Buizer: groene blokhutten, geïmpregneerde constructies voor de groenliefhebber

Al onze moderne blokhutten worden vervaardigd uit het duurzame Noorse grenenhout, PEFC-gecertificeerd. Dit hout is het beste grenenhout op de markt en hierdoor garandeert Chalet Center ook de beste kwaliteit van de moderne blokhutten. De houten balken worden voorzien van tand en groef en worden met precisie ingefreesd waar de verbindingen komen.

De dakbedekking van uw moderne blokhut

Een moderne blokhut kan worden voorzien met als dakbedekking asfaltrol. Dit is meestal het geval bij de goedkopere merken zoals bijvoorbeeld Biancasa.  De meer kwalitatievere merken, bijvoorbeeld Grandcasa, die voorzien  standaard  EPDM rubber als dakbedekking. Dergelijke rubber is 400 % elastisch en maakt de moderne blokhutten dus gegarandeerd waterdicht en is dus ideaal voor een blokhut met plat dak. Op de EPDM dakbedekking is er een garantie van 30 jaar. Bij moderne blokhutten horen natuurlijk ook moderne deuren, bijvoorbeeld met een matglas uitvoering. Ook volle houten deuren passen perfect bij de eigentijdse look  van moderne blokhutten.

Ontdek hier de verschillende moderne blokhutten te koop bij Chalet Center of kom eens langs in één van onze filialen, wij staan steeds te uwer beschikking.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC