Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Luxe blokhutten

Wat is luxe eigenlijk? Wat voor de ene gewoontjes is, is voor de andere luxe en wat voor de ene luxe is, vindt de ander dan weer niet luxueus genoeg. Luxe blokhutten zijn dus eigenlijk blokhutten die voldoen aan de persoonlijke belevingswereld van diegene voor wie ze bestemd zijn. Luxe kan te maken hebben met functionaliteit, met comfort uitstra... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 22 items

Wat is luxe eigenlijk? Wat voor de ene gewoontjes is, is voor de andere luxe en wat voor de ene luxe is, vindt de ander dan weer niet luxueus genoeg. Luxe blokhutten zijn dus eigenlijk blokhutten die voldoen aan de persoonlijke belevingswereld van diegene voor wie ze bestemd zijn. Luxe kan te maken hebben met functionaliteit, met comfort uitstraling en zelfs met exclusiviteit. Luxe blokhutten zijn dan ook blokhutten die aangepast worden aan het comfort van de gebruiker en aan de functie van de blokhut.

Een luxe blokhut voor uw luxe tuin

De uitstraling van een luxe blokhut moet geïntegreerd zijn in de totaal-uitstraling van de tuin. Bij Chalet Center kan u terecht voor zowel luxe blokhutten als exclusieve blokhutten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een luxe blokhut voor aan uw zwembad of een blokhut met sauna? Luxe met een cottage look, afgewerkt met wolfsdaken en met eikenhouten palen? Exclusieve blokhutten die volledig aangepast zijn aan uw belevingswereld vindt u bij Chalet Center!

Kom eens langs in één van onze filialen of neem met ons contact op over onze luxe blokhutten, wij staan steeds te uwer beschikking. Wat betreft luxe blokhutten gaat u zeker uw gading vinden  in het Grandcasa merk. 

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC