Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar een houten tuinhuis?

Houten tuinhuizen zijn de laatste jaren enorm geëvolueerd van een ‘stapelkot’ naar een verlenging van de leefruimte. Een houten tuinhuis wordt meer en meer functioneel, bijvoorbeeld als bijgebouw, lounge of poolhouse. Houten tuinhuisjes kunnen natuurlijk ook nog steeds gewoon gebruikt worden als bergplaats.  Lees meer

Tuinhuizen

Zo wordt heel dikwijls een multifunctioneel houten tuinhuisje geplaatst, bijvoorbeeld een tuinhuis met aangebouwd een houten tuinberging.

Er worden verschillende soorten hout voor tuinhuisjes gebruikt. Chalet Center gebruikt steeds het duurzame Noorse vuren hout voor een tuinhuis, PEFC-gecertificeerd. Dit tuinhuis hout is het beste vurenhout op de markt en hierdoor garandeert Chalet Center ook de beste kwaliteit van de houten tuinhuizen. Hout van mindere kwaliteit wordt door Chalet Center gewoon geweigerd!

De kwaliteit is van primair belang voor houten tuinhuizen. Prijzen van houten tuinhuizen kunnen dan ook enorm variëren naar gelang het soort hout dat de producent gebruikt voor zijn constructies. Laat u dus niet verblinden door de goedkoopste of de mooiste, maar kijk naar een goede verhouding prijs/kwaliteit!

Een tuinberging in hout?

Waarom een houten tuinhuis of houten berging in de tuin? Houten tuinhuisjes bevinden zich meestal in de natuur. Hout als grondstof voor deze constructies pas perfect bij de omgeving , bij de natuurlijke Umfeld. Bij Chalet Center vindt u trouwens ook de grootste keuze in houten tuinhuisjes. Een houten tuinhuisje geeft uw tuin dat romantische gevoel.

Meer info over onze houten tuinhuizen vindt u in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC