Op zoek naar een houten chalet?

Breng sfeer in uw tuin met een houten chalet van Chalet Center. Uw gewenste houten chalet vindt u in ons online assortiment chalets. Op deze pagina laten we u een aantal voorbeelden zien van houten chalets. Er is ontzettend veel mogelijk. Wij kunnen ook een houten chalet bouwen naar uw wensen. 

Onze houten chalets kunnen aangeleverd worden als zelfbouw pakket, of door onze chaletbouw dienst geplaatst worden. Ook voor de doe-het-zelvers hebben wij houten chalets. Zelfbouw pakketten behoren tot de mogelijkheid. Een houten chalet bouwpakket bestaat steeds uit een gedetailleerde montagehandleiding en een op maat uitgewerkte stuklijst, die u stap voor stap begeleiden bij de opbouw.

Een houten chalet kopen, kan eenvoudig via onze website. Wij adviseren u graag in de keuze van uw houten chalet die past bij uw wensen en behoeften. Kijk gerust eens rond in ons assortiment, bij vragen kan u hier contact opnemen. Voor meer info over onze houten chalets bent u ook steeds welkom in één van onze filialen.

Houten chalets te koop bij Chalet Center

Houten chaletbouw zit trouwens ook sterk in de lift. Houten chalets zelfbouw pakketten worden als goedkoop alternatief gezien met betrekking tot wonen en recreatie. De kwaliteit van houten chaletbouw is sterk afhankelijk van het gebruikte chalet hout. Belangrijk is dat u zeker bent over de herkomst van het hout. Vraag daarom naar bewijzen van herkomst. De Grandcasa houten chalets bouwen zijn gemaakt uit hout dat PEFC gecertificeerd is. Alle hout waarmee uw houten chalet wordt vervaardigd, wordt geleverd met Komo certficaat, wat de herkomst en duurzaamheid van het gebruikte materiaal garandeert.

Neem hier een kijkje naar onze houten chalets prijzen of kom eens langs in één van onze filialen om onze chaletbouw in hout te bezichtigen!