Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar houten blokhutten?

Houten blokhutten zijn de laatste jaren enorm geëvolueerd van een “stapelkot” naar een verlenging van de leefruimte. Een houten blokhut wordt meer en meer functioneel, bijvoorbeeld als bijgebouw, lounge of poolhouse. Houten blokhutten kunnen natuurlijk ook steeds gebruikt worden als bergplaats.  Lees meer

Blokhutten

Zo wordt heel dikwijls een multifunctionele houten blokhut geplaatst, bijvoorbeeld een blokhut met een houten loungeruimte aangebouwd.

Er worden verschillende soorten hout voor houten blokhutten gebruikt. Chalet Center gebruikt steeds het duurzame Noorse grenenhout, PEFC-gecertificeerd. Dit hout voor blokhut is het enige hout dat voldoet aan alle PEFC normen. Het best geschikte blokhut-hout is dan ook het enige hout dat door Chalet Center gebruikt wordt. Het is hét hout voor blokhutten. Hierdoor garandeert Chalet Center ook de beste kwaliteit van de houten blokhutten. Hout van mindere kwaliteit wordt door Chalet Center gewoon geweigerd!

De kwaliteit is van primair belang voor houten blokhutten. De prijzen van de houten blokhutten kunnen dan ook enorm variëren naar gelang het soort hout dat de producent gebruikt voor zijn constructies. Laat u dus niet verblinden door de goedkoopste of de mooiste houten blokhut, maar kijk naar een goede verhouding prijs/kwaliteit!

Houten blokhutten: dat is duurzaam genieten

Vanzelfsprekend hebben we ook afzonderlijk blokhut hout te koop. Prijzen worden  bepaald per lengte en houtdikte.  Een houten blokhut kunt u dus het best kiezen bij Chalet Center.  Chalet Center voert 3 verschillende merken  houten blokhutten, namelijk Grandcasa, Biancasa en Den Buizerd. Naast deze blokhutten hebben we echter ook  een specifieke tuinhuis lijn : Deco Design. Dit zijn dus geen houten blokhutten maar eerder eigentijdse strakke tuinconstructies. De keuze voor houten blokhutten of voor andere tuinconstructies ligt geheel in het kamp van de klant. Veelal is het zo dat houten blokhutten iets makkelijker te monteren zijn.

Meer info over onze houten blokhutten vindt u online op onze website of in één van onze filialen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC