Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Uw blokhut lakken

Bij Chalet Center worden de constructies standaard onbehandeld geleverd. Het is dus nodig om uw blokhut te lakken. Hout lakken doet u op een bijzondere manier.  Lees meer

Tuinhuizen

Vooreerst moet de ondergrond stofvrij zijn. Indien het hout op sommige plekken nog een beetje ruw is, moet u het opschuren zodanig dat de oneffenheden verdwenen zijn. Hierna mag u beginnen denken aan het aflakken van het hout. Lakken doet u na een primer behandeling. Wat te kiezen als houtlak? In de handel is er heel wat houtlak beschikbaar. Ook bij Chalet Center.

Onze Super Color is een dekkende houtlak, ontwikkeld met de meest recente technologie. Door zijn gelvorm is hout lakken werkelijk zeer aangenaam. Onze lakken zijn ontwikkeld met de meest recente technologie. De Super Color hout lak heeft een hoge flexibiliteit, penetratie en hechting.

Onze Super Color lakken zijn in alle RAL kleuren beschikbaar. We hebben echter een selectie gemaakt van een 25-tal kleuren. Het kleurpallet is zo samengesteld dat de meest trendy combinatiemogelijkheden mogelijk zijn. Door onze lakken en de verschillende combinaties kunt u uw constructies een persoonlijke touch geven.

Hout lakken: bescherm uw blokhut

Het lakken van hout betekent dat u de volledige houtstructuur dekt en dat de blokhut dus optimaal beschermd is. Onze houtlak is tevens waterdragend en dus milieuvriendelijk. De lakken van Chalet Center zijn tevens speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de vurenhout constructies. Beschikbare kleuren houtlak zijn bijvoorbeeld blauwgrijs, platinagrijs, steengrijs, zijdegrijs, maar ook bijvoorbeeld staalblauw en briljantblauw. U ziet de meest trendy kleuren vindt u bij de Super Color houtlak.

Ontdek het Super Color gamma houtlak in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC