Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Hout beitsen of lazuren

Een onderhoudsproduct dat wij u kunnen aanbieden om uw houten blokhutconstructie in topvorm te houden is onze Super Protect dekkende beits. Dit is een decoratief houtveredelingsproduct dat de nerf van het hout zichtbaar houdt, en een degelijke bescherming biedt tegen de heersende weersomstandigheden en verblauwing van het hout.  Lees meer

Tuinhuizen

Tegelijkertijd is onze Super Protect houtbeits waterafstotend en beschermd het hout tegen de schadelijke UV straling van de zon. 

Verschillende soorten beits: kleuren beits

Ook bladert de Super Protect hout beits niet af en is de beits geurarm. De meest natuurlijke behandeling is dus het hout beitsen. Kleuren zijn legio maar niet onbeperkt. Witte beits kunt u gebruiken bij moderne constructies. Zwarte beits is vooral in Nederland populair voor bijvoorbeeld schuren en dierenverblijven. Gekleurde beits kan u verkrijgen in 11 verschillende beitskleuren gaande van een natuurlijke houtkleur tot trendy grijsbeige of steen grijze beits. Bekijk deze houtbeits kleuren in één van onze vestigingen.

Tuinhout beitsen met onze Super Protect

Onze Super Protect is ideaal als buitenbeits. Brengt u 2 à 3 lagen aan van deze kwalitatief hoogstaande beits op de buitenkant van uw constructie, dan is deze voor minstens twee jaar beschermd tegen alle weersomstandigheden. Tevens biedt de kleur een esthetisch verantwoord uitzicht aan de constructie die u hiermee helemaal naar smaak kunt afwerken en personaliseren.

Het beitsen van hout door middel van onze Super Protect kan op een efficiënte manier gebeuren omdat onze lazuur beits wordt aangeboden in  potten van 5 liter. Hierdoor is er zo goed als geen verlies bij gebruik , de lege blikken mag u uiteraard via het containerpark afvoeren, zo wordt het milieu optimaal gespaard. Hoe beits verwijderen van hout? Dit kan vrij eenvoudig door middel van het licht opschuren van de oude verflaag.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC