Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Wilt u zelf een blokhut bouwen?

Dan is het eerst en vooral noodzakelijk de plaats te voorzien van een goede fundering. De fundering van een zelfbouw blokhut is minimum 15 cm beton. De fundering heeft best dezelfde oppervlakte als de te plaatsen blokhut. Een blokhut bouwpakket plaatsen zonder fundering kan enkel voor de kleinere modellen, dan werkt u wel best met onderliggende betonplaten.  Lees meer

Blokhutten

Voor iets grotere blokhutten op maat is een fundering noodzakelijk.Vooraleer te beslissen voor welke blokhut u wilt, gaat u best eerst kijken wat er op de markt is. U kan een blokhut zelf maken, een zelfbouw blokhut plaatsen of een blokhut op maat laten plaatsen door een gerenommeerd bedrijf als 

Blokhut bouwen kan niet iedereen

Zelf een blokhut maken kan niet iedereen, daarvoor moet u al heel wat van schrijnwerkerij afweten. Toch zijn er hobbyisten die zich hieraan wagen, maar voor de meesten is een zelfbouw blokhut zetten een betere optie. Bij Chalet Center kan u een bouwpakket kopen en zelf de blokhut plaatsen. Zo een blokhut bouwpakket wordt door Chalet Center gratis aan huis geleverd. U hoeft geen doorwinterde doe-het-zelver te zijn om hiermee aan de slag te gaan, een (aanbouw) blokhut plaatsen is op deze manier vrij eenvoudig.

Een blokhut bouwen wordt echt wel eenvoudig met de meegeleverde handleiding en de zeer gedetailleerde  stuklijst. Deze componenten lijst  is specifiek voor de door u bestelde blokhut en stelt u dus  perfect in staat om zelf uw blokhut bouwpakket  om te toveren tot  de blokhut op maat die u altijd hebt gewenst. Het volstaat  om vooreerst  het blokhut bouwpakket  uit te pakken en gedetailleerd na te gaan welke de verschillende onderdelen/balken zijn en waar zij  specifiek moeten worden voorzien in de constructie.  Het geheel is nog het best te omschrijven als een bouwdoos waar u vroeger als kind zoveel leuke  uren speelplezier  door hebt gehad.

Wilt u meer weten over een blokhut op maat? Kom gerust eens langs in één van onze filialen. U kan ook eens een kijkje nemen op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC