Geniet van een modern tuinhuis met plat dak

Op zoek naar een tuinhuis? Plat dak, royal dak, zadeldak, zelfs de echte Engelse cottagedaken… Bij Chalet Center vindt u het allemaal. We hebben zelfs nog het typische Nederlandse geknikte dak in ons gamma. Dit noemt de Colorado lijn. Chalet Center is een trendsetter! Zeker indien u op zoek bent naar een tuinhuis met plat dak. 

Verschillende van onze modellen zijn echte toppers! Het tuinhuis met plat dak is momenteel echt aan een opmars bezig. Dit heeft verschillende redenen:

  • Verschillende gemeenten en verkavelingen stellen strenge voorwaarden. Zo mag u bij het plaatsen niet hoger gaan dan een vastgestelde hoogte bij het bouwen van een tuinhuis. Plat dak en minder hoge zijmuren zijn hier dan de oplossing.
  • Een tuinhuis met plat dak heeft een robuuste en moderne look, wat de dag van vandaag een echte ‘hype’ is.
  • Een tuinhuis met plat dak neemt veel minder het zicht weg dan een tuinhuis met zadeldak. Dit kan zowel voor de eigenaars als voor de buren een pluspunt zijn.
  • Meer en meer mensen bouwen eigentijds. Bij moderne hedendaagse woningen past dan ook een tuinhuis met plat dak.

Regenwater, de vijand van een tuinhuis met plat dak

Een tuinhuis met een plat dak heeft echter ook één groot nadeel, het regenwater blijft op het dak staan! Chalet Center zou echter Chalet Center niet zijn moesten we hiervoor geen oplossing gezocht en gevonden hebben. Zo zorgen wij ervoor dat zelfs op een plat dak al het regenwater netjes via dakgoot en regenpijp wegloopt! Een tuinhuis met plat dak heeft dan ook niet echt een plat dak. Een kleine helling zorgt ervoor dat het regenwater wordt afgevoerd. De helling wordt gemaskeerd door de sponden die geheel waterpas een stijlvolle omlijsting vormen voor uw tuinhuis met plat dak. Op het dak wordt als het ware een bak gevormd waarin het water wordt afgevoerd.

Voor meer info over een tuinhuis met plat dak, bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.