Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Zwalm? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Zwalm opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar het gaat verder dan dat. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Zwalm.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Zwalm geleverd

Laat de grond in Zwalm het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Zwalm. En dat helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Zwalm liever in elkaar zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Zwalm. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Zwalmse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |