Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Zaventem? Ga voor onze topkwaliteit

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Zaventem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een gewoonte van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Zaventem.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Zaventem liever over aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Zaventem afgeleverd

Laat de grond in Zaventem het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Zaventem. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zaventem. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Zaventemse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |