Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Wulveringem? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Wulveringem intsalleren? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor sommige lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Wulveringem.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Wulveringem afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Wulveringem? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Wulveringem afgeleverd worden. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Wulveringem liever over aan onze professionals? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams staan voor je klaar! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Veurne. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Wulveringemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |