Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Veurne? Kom bij ons langs!

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Veurne? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Veurne geleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Veurne? Of stel je simpelweg liever een eigen idee samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Er zijn zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Veurne geleverd worden. En dat gebeurt volledig gratis.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Veurne liever over aan onze professionals? Dat begrijpen we! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor bepaalde lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je zonder twijfel een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Veurne.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Veurne. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Veurnse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |