Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Wortegem-Petegem

Je tuin in Wortegem-Petegem opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele opties die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor bepaalde lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Wortegem-Petegem.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Wortegem-Petegem iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Wortegem-Petegem afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Wortegem-Petegemse tuin? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Chalet Center maakt het mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Wortegem-Petegem. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Wortegem-Petegem. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Wortegem-Petegemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |