Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Wommersom

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Wommersom? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Wommersom liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van sterke materialen. We maken voor bepaalde lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Wommersom.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Wommersom afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Wommersom? Of maak je liever een eigen idee? Bij ons is het mogelijk! Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Wommersom. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Linter. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Wommersomse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |