Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Wingene op met onze tuinhuizen

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Wingene? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Wingene liever over aan een professional? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Wingene

Laat de Wingense grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Wingene. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar het gaat verder dan dat. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Wingene.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Wingene. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Wingense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |