Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Wevelgem. Kom bij ons langs!

Je tuin in Wevelgem opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele opties die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Wevelgem afgeleverd

Laat de Wevelgemse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Wevelgem afgeleverd kan worden. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Wevelgem in elkaar zetten? Het kan bij ons! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is slechts het begin. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Wevelgem.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Wevelgem. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Wevelgemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |