Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Wervik? Ga voor onze topkwaliteit

Je tuin in Wervik opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. We zetten voor bepaalde collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Wervik.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Wervik liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Wervik

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Wervikse tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Wervik. En dat doen we volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Wervik. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Wervikse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |