Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Waregem? Kom langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Waregem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Waregem

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Waregem? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Bij Chalet Center kan het! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Waregem. Dat doen we helemaal gratis!

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Waregem.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Waregem liever in elkaar zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Waregem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Waregemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |