Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Voeren? Ga voor onze topkwaliteit

Je tuin in Voeren opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. De vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. We zetten voor bepaalde collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Voeren.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Voeren liever over aan een professional? Het kan bij ons! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Voeren

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Voeren? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center kan het! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Voeren. En dat gebeurt helemaal gratis.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Voeren. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Voerense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |