Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Veldegem

Je tuin in Veldegem opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Veldegem

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Veldegem? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Veldegem. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Veldegem liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Veldegem.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zedelgem. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Veldegemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |