Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Torhout. Kom bij ons langs!

Je tuin in Torhout opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor enkele lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woning in Torhout.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Torhout

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Torhoutse tuin geen optie? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Torhout afgeleverd worden. En dat volledig gratis!
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Torhout in elkaar zetten? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Torhout. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Torhoutse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |