Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Tongeren? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Tongeren intsalleren? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de opties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Tongeren

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Tongeren? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Tongeren. En dat zonder bijkomende vervoerskosten aan te rekenen!

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. Voor een paar lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Tongeren.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt heldere instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Tongeren liever overlaten aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Tongeren. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Tongerse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |