Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Tielt op met onze tuinhuizen

Je tuin in Tielt opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Tielt

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Tielt? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Tielt afgeleverd worden. Dat doen we helemaal gratis!

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. We maken daarbij graag gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Tielt.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Tielt liever overlaten aan onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Tielt. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Tieltse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |