Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Staden? Kom bij ons langs

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Staden intsalleren? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor bepaalde collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Staden.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd als bouwpakket. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Staden liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Staden

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Stadense tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Staden. En dat gebeurt helemaal gratis.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Staden. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Stadense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |